STUDIO PAOLO

Hår- och skäggvård

Keratinbehandling (NEW)

KayPro Tecni-Sleek är en skonsam och effektiv utslätningsbehandling med keratin avsedd för professionellt bruk. Tecni-Sleek innehåller inte ammoniak eller formaldehyd. Tekniken baseras på glyoxal och keratinin och slätar ut håret skonsamt, förhindrar håret från att locka sig och motverkar kluvna toppar. Håret blir livfullt och lätt att styla och får en vacker glans. Lätt och säker att använda. Passar alla hårtyper, även behandlat hår. Keratinbehandlingen tar cirka två timmar beroende på hårets längd och tjocklek. Behandlingen håller i 8–10 veckor. För bästa effekt rekommenderar vi att man underhåller med produkterna i Pro-Sleek-serien.

Kepro KayPro Tecni-Sleek Step 1 Förberedande schampo 

TECNI-SLEEK PREPARATORY SHAMPOO STEP 1
Tecni-Sleek Preparatory Shampoo rengör håret på djupet och tar bort smuts, talg, rester av stylingprodukter och orenheter. Schampot har ett alkaliskt pH-värde, vilket öppnar upp hårstråets fjällskikt och förbereder håret för keratinbehandlingen.

Kepro KayPro Tecni-Sleek Step 2 Straightening Cream 

Tecni-Sleek Straightening Cream innehåller keratin. Krämen slätar skonsamt ut alla hårtyper. Innehåller inte ammoniak eller formaldehyd.

Kepro KayPro Tecni-Sleek Step 3 acidifying mask 

Tecni-Sleek Acidifying Mask är det sista steget i keratinbehandlingen. Den sluter hårstråets fjällskikt, återfuktar och ger näring. Håret blir underbart mjukt och glänsande vackert.